Cornete cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 6855 vizualizari

 

Simplu,rapid ,ieftin si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foetaj congelat(cu 2 foi)
  • 500 ml frisca lichida,
  • 2 intaritoare de frisca,
  • 4 linguri de zahar,
  • figurine de ciocolata,
  • migdale macinate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete cu frisca:

Se lasa sa se decongeleze putin foile de foietaj,dupa care se taie fasi de 1,5-2 cm .

Se ruleaza pe formele de cornet,dupa care se coc in cuptor la 180 grade 10 minute.
Se scot cornetele de pe forma se lasa la racit.

Frisca se bate bine cu zaharul si intaritorul.
Se umplu cornetele cu frisca batuta ,se pun migdale maruntite si figurine de ciocolata.

Se pastreaza la rece in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

kamy 1

05.01.2011, 16:47

asa-i...simplu si fff bun e de mine da n-am formele ...5f

julia2007 1

07.01.2011, 20:11

super simo

mena29 1

08.01.2011, 18:26

Ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta tricolora